David Mandić: Ja uopće nisam nezadovoljan, ne može biti nezadovoljan kad imaš Štrleka pokraj sebe [video]

Nakon povratka iz Egipta sa SP, u podcast "Igrač više" s Ivonom Hemen je stigao krilni igrač David Mandić koji je tako prvi reprezentativac koji se pojavio u podcastu...

U posljednjem uzdanju podcasta "Igrač više" je sudjelovao i jedan reprezentativac iz Egipta. Ivoni Hemen je u goste stigao David Mandić koji je iz prve ruke mogao progovoriti o svemu što se događalo na Svjetskom prvenstvu. Nakon reprezentacije nema mnogo mjesta za odmor jer kreću klupske obveze.

"Dobio sam dan odmora koji sam zamolio od trenera jer sam bio umoran fizički i psihički zbog svega što se dešavalo u Kairu. Sad kreće ludilo, skoro dan za danom idu utakmice", kazao je Mandić.

Hrvatska ima novog izbornika, to je Hrvoje Horvat kojeg igrači dobro poznaju i koji je bio u direktnoj komunikaciji s njima. Do kvalifikacija nema mnogo vremena.

"Jako mi je drago što će nas Horvat voditi i što je izbornik. On nas dugo zna, bio je pomoćni trener, dugo smo zajedno i nećemo mnogo trenirati prije kvalifikacija. Treba se resetirati i zaboraviti što je bilo. On je kao prvo dobar čovjek, zna s dečkima jer je kao igrač bio dobar. vidite što je napravio s Nexeom, vrlo je dobar izbor."

U Egiptu su reprezentativci morali biti u strogoj karanteni i balonu, ali ono što je vidio, Mandiću se nije svidjelo. Ne bi se vratio kao turist u Kairo.

"Ne bih se vratio, grad je prljav i nije mi se svidjelo. Jedino bih išao vidjeti piramide, a ovo ostalo ne", poručio je.

Iako je Mandić dosta mlad, došlo je i pitanje o tome vidi li se kao trener nakon igračke karijere, ali je ta budućnpst dosta daleka.

"Rano mi je o tome govoriti, ne znam što nosi vrijeme", kazao je Mandić, ali je dodao da se za dvije godine vidi u najjačim ligama te je otkrio da ima i neke ponude.

Mnogo bure je podigla i izjava Nikše Kaleba oko toga da je Mandić nezadovoljan minutažom te je i to pojasnio.

"Ja uopće nisam nezadovoljan, ne može biti nezadovoljan kad imaš Štrleka pokraj sebe. No, svatko je tužan ako ne igra, ja sam to možda malo više pokazao. Ja znam koliko vrijedim, koliko mogu dati ekipi. Zato sam tužan, ali pokraj Štrleka ne možeš biti nezadovoljan. Ja možda pokazujem što ne bih smio pokazivati, ali ne vodlim sjediti na klupi", kazao je Mandić.

Cijeli podcast pogledajte na Facebooku Vrijeme je za rukomet ili na poveznici ispod:
Poslijednja izmjena danaSubota, 30 Siječanj 2021 21:05
 
index Instagram400x230 youtube