Čolina: Želimo prvo analizirati utakmicu protiv Sloge, onda ćemo razmišljati o Borcu

Ljubuški Izviđač i Sloga (Gornji Vakuf – Uskoplje) nisu igrali samo jedno poluvrijeme, konačni rezultat od 16:15 su donijele jako tvrde obrane u ovom okršaju 11. kola Premijer lige.

Poslije 30 minuta je bilo 9:7 za domaće. Zanimljivo je da su gosti imali priliku zabiti gol iz sedmerca za 16:16, ali je golman Matej Mandić obranio udarac Amera Dedića po isteku 60 minuta što je Skautima donijelo teško izborena dva boda.

Najefikasniji igrač domaćina je bio Stjepan Jozinović sa 5 pogodaka. Po 3 su postigli Milan Vukšić, Domagoj Alilović i Mihael Bebek. Ante Grbavac je imao 10 obrana. Najviše problema obrani Izviđača, sa 6 pogodaka, stvarao je Radovan Uljarević, 4 je postigao tragičar Amer Dedić, a 3 Božidar Simić. Alen Čamber je zaustavio 11 udaraca Izviđača.

Najsporija utakmica ikad. Imali smo mali broj posjeda, sva sreća da smo imali raspoložene golmane i Milana Vukšića koji je postigao gol za pobjedu. Bila je to jako stresna utakmica za nas, govori trener Izviđača Toni Čolina.

Bili su to dosta strpljivi napadi, nismo pronalazili rješenje za njihovu agresiju i na tome moramo dosta poraditi. To nam je bila glavna mana na utakmici. Osim toga smo promašili previše zicera u prvom dijelu, dodao je.

Sljedećeg vikenda je na rasporedu derbi utakmica sa vodećim banjalučkim Borcem.

Dosta je vremena do subote. Želimo prvo analizirati što je bilo na ovoj utakmici pa ćemo onda razmišljati o njima. Borac u srijedu igra zaostalu utakmicu u Gračanici, pa će biti prvo to vrlo zanimljivo za pogledati, rekao je Toni Čolina.

Banjalučani su ovoga vikenda bili bolji od Lokomotive u Brčkom, dok je dobojska Sloga savladala Leotar u Trebinju. Tako su Borac i Sloga sačuvali karakter neporaženosti i na omjeru su od 10-0 u pobjedama i porazima.

 
index Instagram400x230 youtube