Uspješan vikend za Klub borilačkih vještina Ljubuški

Ovaj vikend u Živinicama je održano pojedinačno prvenstvo FBiH u olimpijskom boksu na kojem je nastupio Klub borilačkih vještina Ljubuški.

Domaćin prvenstva bio je boksački klub Živinice koji je Gradskoj dvorani dočekao najbolje boksače. Kako bi dvodnevnim borbama u ringu bila što bolje organizirana potrudili su se Mirza i Ramiz Aljić. Radi se o uspješnim boksačima bogate sportske karijere. Ramiz je jedno vrijeme bio predsjednik Boksačkog saveza BiH, sada je član Upravnog odbora, a tu funkciju sada obnaša Mirza Aljić. Prvog dana natjecanja u subotu na programu je bilo 5.kolo Boksačke lige FBiH, dok je u nedjelju na programu bio 25. tradicionalni turnir “Živinička mladost”.

 
“Klub borilačkih vještina Ljubuški je nastupio s 5 natjecatelja kojih su osvojili 3 zlatne medalje i tako postali prvaci FBiH u svojim kategorijama, zatim srebrenu i jednu brončanu medalju. Kao mladi klub kojemu je ovo prva godina natjecanja KBV Ljubuški se jako ponosi uspjehom koji momci i cure ostvaruju svakim danom| sve više i više”, poručili su iz Kluba borilačkih vještina Ljubuški te zahvalili gradonačelniku Ljubuškog Vedranu Markotiću i dopredsjedniku Vlade ŽZH i ministru financija Toniju Kraljeviću na potpori klubu, a prenosi ljportal.com.
 
index Instagram400x230 youtube