U GŠD u Ljubuškom održano polaganje za učenička zvanja Karate kluba Ljubuški

U srijedu, 22. lipnja 2022. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održano je polaganje za učenička zvanja Karate kluba Ljubuški.

Svaki pojas ima svoju boju koja označava razinu znanja.

Polaganje za pojaseve predstavlja demonstraciju znanja pred licenciranim ispitivačima koji na temelju toga donosi svoj sud dali je netko uistinu savladao i usvojio zadani program.

Polaganju je pristupilo 64 kandidata za žuti, narančasti, crveni, zeleni, smeđi i crni pojas. Svi kandidati su zadovoljili znanje i vještine potrebne za viši stupanj učeničkih pojaseva.

Kao i svake godine nekoliko kandidata se istaklo koji su i dobili pohvale od ispitivačkog povjerenstva.

- Petar Čuvalo

- Nedo Matić

- Petra Grizelj

- Vita Vučić

Ovim polaganjem zaključena je još jedna uspješna natjecateljska sezona u kojoj je Karate klub Ljubuški nastupio na 9 natjecanja na kojima smo osvojili 115 odličja.

U trenažnom procesu od 20. kolovoza 2021. – 20. lipnja 2022. odrađeno je s mlađim dobnim skupinama oko 160 sati treninga, dok su natjecatelji odradili 265 sati treninga.

Uprava karate kluba Ljubuški ovim putem još jednom želi zahvaliti svima koji nesebično pomažu i prate rad karate kluba Ljubuški:

- roditelji naših članova koji su uvijek na raspolaganju oko svih aktivnosti,

- General tobacco industry,

- Gradonačelnik Vedran Markotić i ministar Toni Kraljević,

- Radio Ljubuški, Agencija Invictus, Euroherc, JU "KŠC" Ljubuški (www.iks-portal.info), Ljubuški Portal.

"Svim članovima koji su položili za viša zvanja iskrene čestitke, ponovno okupljanje predviđeno je za 22. kolovoza 2022. godine", priopćili su su iz Karate kluba Ljubuški.

 
index Instagram400x230 youtube