TKD klub „Brežan-Nižić 1976 Ljubuški“ nastavio s radom

Taekwondo klub „Brežan-Nižić 1976 Ljubuški“ je kao i većina sportskih klubova iz Ljubuškog s treninzima počeo nakon novogodišnjih blagdana.

Kako su prošle godine počeli raditi i s djecom predškolske dobi, u vrtiću u Ljubuškom, a potom i u Vitini, gdje je odaziv bio dobar i ove su godine nastavili s tom praksom.

Klub je, također prošle godine, angažirao i mladu trenericu Vlatku Živkušić trenericu u TKD klubu Zrinjski iz Mostara koja dva puta tjedno dolazi trenirati, prije svega najmlađe.

Rekla da je s taekwondoom najbolje početi s predškolskom djecom koja brzo uče i upijaju sve što im treneri kažu. I Mostaru radi s najmlađim uzrastima pa su joj prirasli srcu i uživa raditi s njima.

Vlatka, po ocu Ljubušanka, dolazi u Ljubuški dva puta tjedno, srijedom i petkom i u dvorani JU Dječji vrtić ima treninge s djecom gdje smo s njom i predsjednikom kluba Antom Nižićem i razgovarali. Treninzi su u „večernjem terminu od 18,00 – 19,00 sati, a u to vrijeme se vrši i upis novih članova, s tim da je srijedom upis od 17,30 do 19,00 sati.

Na treningu smo zatekli i jednog Ljubušaka koji se vratio iz dijaspore. Riječ je o Stanku Dževlanu s Mostarskih Vrata koji je boravio u Americi i Austriji, a majstor je taekwondoa. Željeli smo malo popričati i snjim, ali je rekao „čekaj da nešto ovdje uradim, pa onda“! Ima želju pomoći, a s prvim je treninzima započeo u Ljubuškom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Više na linku OVDJE.

Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Veljača 2022 17:06
 
index Instagram400x230 youtube