Dugo očekivani meč boksačkih legendi završio je bez pobjednika

Vrlo zabavnih osam skraćenih rundi odradili su Mike Tyson i Roy Jones Jr. u svom dugo očekivanom ekshibicijskom meču.

Bez ikakvih suzdržavanja dvije boksačke legende pružile su sve od sebe, na zadovoljstvo fanova pred malim ekranima. Službenih sudaca nije bilo, a oni koje je angažirao WBC bodovali su na kraju meč neodlučenim ishodom, što je za ovakvu priliu i izbedbu svakako najpoštenija odluka.

Fanovi će vjerojatno na kraju ostati zadovoljni prikazanim, a Tyson je odmah nakon meča rekao da je spreman na revanš. On je najavio kako ovo neće biti njegov jednokratan povratak i tog se namjerava pridržavati. Uz publiku u dvorani to bi svakako izgledalo još bolje.

Ako stavimo sa stranu činjenicu da meč nije bio onaj pravi, što se uostalom od veterana teško može očekivati, svakom pravom fanu boksa neizmjerno je drago što su ponovno imali priliku gledati ove boksače, prije svega Tysona.

Sad kad se zna što se može od njega očekivati, možda za idući meč bude još više uzbuđenja, posebno ako mu kao protivnika dovedu boksača koji će manje kalkulirati, odnosno boksača čiji je stil puno sličniji onome što Mike donosi u ring.

 
index Instagram400x230 youtube