Nino i Marija će se i crkveno vjenčati ako se situacija s koronom smiri

Proteklih nekoliko tjedana imali su pune ruke posla, no sada se konačno došlo vrijeme za malo opuštanja.

Nakon napetih parlamentarnih izbora, politički, ali i bračni par jedva je dočekao opustiti se uz šetnju zagrebačkim centrom.

Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić nedavno su postali roditelji kćerkice Danice, no ovoga puta odlučili su slobodno vrijeme iskoristiti sami.

Vidno dobro raspoloženi i nasmijani, par Raspudić je prošao špicom u ležernim kombinacijama.Dok je Marija bijelu haljinicu uparila sa smeđim sandalama i torbom, Nino je odabrao ipak malo odvažnije boje - plavu i zelenu, iako je na nogama slijedio primjer svoje supruge pa je obukao smeđe cipele.

Spica / Zagreb 04.07.2020. / foto: Davor Matota / Nino Raspudic i Marija Selak Raspudic

"Treba biti ponizan i u pobjedi i u porazu. Čekamo još finalne rezultate pa ćemo vidjeti. Sad sam doma s bebom, ona je ipak prioritet, a slavit ćemo kada bude konkretnih rezultata našeg rada. Bilo je naporno s bebom kroz predizbornu kampanju, no ona mi je istodobno i najveći poticaj, kao što svaka novopečena majka zna, beba daje snagu za sve", otkrila je Marija za Gloria.hr.

Marija je također za magazin Gloria otkrila da će sa svojim suprugom i crkveno vjenčati, ali samo ako se situacija s koronom smiri.

Podsjetimo, Marija je u gostovanju na televiziji Mosta nedavno najavila da će na parlamentarne izbore izaći kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta nezavisnih lista, baš kao i njezin suprug Nino.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 12 Srpanj 2020 20:25
 
index Instagram400x230 youtube