Monika Kravić ovako je izgledala na početku karijere, a sada se odrekla svog zaštitnog znaka

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić svoju karijeru na televiziji započela je zahvaljujući prvom reality showu u Hrvatskoj "Story Super Nova".

U showu nije pobijedila ali s kolegom Dorijanom Elezović dobila je voditeljski angažman u emisiji "Red Carpet". Pet godina je u sklopu ove popularne showbiz emisije vodila rubriku Nova scena. U tom periodu postala je popularna i 2005. godine i fotografije iz tog vremena podsjetnik su kako je kovrčavu kosu imala Monika dok sada uglavnom svoje kovrčave uvojke ravna i više nije vjerna svom zaštitnom znaku. Nakon što se 2008. godine udala za Marija Mamića ubrzo se oprostila od televizijske karijere i posvetila se obitelji.

292c69e2fc0f9277e2bb.jpeg

Prije šest godina odlučila se vratiti na male ekrane i to na RTL, ali nije se dugo zadržala u televizijskim vodama. Nakon devet godina braka 2017. rastala se od sina Zdravka Mamića koji je ubrzo ljubavnu sreću pronašao s Tijom Jurčić, a ove godine doznalo se kako je i Monika sretna u ljubavi sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem. Monika je s bivšim suprugom na sudu i vode se dva postupka koja su tajna.

94ec128b5a8968aeda40.jpeg

 

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 15 Lipanj 2020 08:12
 
index Instagram400x230 youtube