Blanka Vlašić: Strah od virusa se uvukao među ljude. Krunica je naše najjače oružje

Blanka Vlašić: Strah od virusa se uvukao među ljude. Krunica je naše najjače oružje Foto: Radio Ljubuski

Blanka Vlašić ostovala je u novoj emisiji Izdvojeno televizijske postaje Laudato u kojoj se razgovaralo o postu i molitvi. Gosti emisije bili su vlč. Ivica Tolla, fra Jozo Zovko te proslavljena visašica Blanka Vlašić.

Osvrnula se Blanka posebno na Olimpijske igre od kojih je odustala.

"Ne bih rekla da je to odustajanje, nego prepuštanje Božjoj volji. Takvo je odustajanje zaista važno u životu. Kada Bog naglo promijeni naše planove, onda treba slaviti jer je to znak. Odustala sam od Olimpijskih igara jer smatram da nisam spremna, tako da je ta odluka mudra. U svemu ovome važno je slati poruku nade jer ne znači da ako je svijet stao, da je srce stalo", rekla je Blanka pa dodala:

"Ovo je u biti velika prilika da se čini ono za što se inače nema vremena. Uz to smo prisiljeni primijetiti što je najbitnije u životu. Malo mi fali sloboda i strah od virusa se nekako uvukao. No, trebamo se boriti protiv tog straha, a naš duhovni život ne treba patiti zbog toga. Dapače, on čak može i procvjetati. Trebamo se naučiti imati kontinuitet u molitvi. Mislim da se jedna krunica dnevno u obitelji može izmoliti. Krunica, to je naše najjače oružje", dodala je Blanka.

Poslijednja izmjena danaPetak, 27 Ožujak 2020 10:52
 
index Instagram400x230 youtube