​Bivša NBA zvijezda: 'Spavao sam s više od 2000 žena...'

Uoči objave svog novog memoara Darkness to Light, bivša NBA zvijezda Lamar Odom otvorio se o varanju svoje bivše žene Khloe Kardashian, o ovisnosti, ali i o svom aktivnom seksualnom životu.

U memoaru Odom iskreno progovara o svojoj ovisnosti o drogama, kao i gotovo stalnim aferama tijekom 4-godišnjeg braka s Kardashiankom. "Neko vrijeme biti s njom bilo je blagoslov i bio sam najsretniji ikad", piše Lamar u knjizi. "Bili smo jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu i zajedno smo zarađivali više novca nego što smo imali individualno."

Lamar je otkrio i kako mu je još uvijek žao zbog varanja Khloe. "To me muči do današnjeg dana. No žaljenje je nešto s čime svi moramo živjeti."

Odom priznaje i da je bio ovisan o seksu, a tvrdi da je spavao s više od 2000 žena. "Seksao sam se s više od 2000 žena. Bilo je previše striperica za izbrojati", piše. "Nije to bila velika stvar, no često bih im platio. Nikad nisam mislio loše o njima."

U intervjuu za magazin People Odom je rekao kako mu je seks bio okidač za droge - jer "dvostruko poboljšate taj osjećaj".

"Moja ovisnost o seksu i o kokainu idu jedna uz drugu."

"Ostao sam bez pornića za gledanje. Tako znate da ste malo pretjerali."

Odomova 14-godišnja karijera završila je 2013. godine, a kako se njegov kraj u ligi bližio, imao je sve više problema. "U početku braka bio sam joj vjeran", piše. "Nisam mogao podnijeti smrtonosni koktel reflektora, ovisnosti, karijere u propadanju i nevjere."

"Jesam li spomenuo paranoju, anksioznost i depresiju... nisam mogao držati kurac u hlačama ni kokain daleko od nosa."

Odom se u listopadu 2015. predozirao te je pronađen bez svijesti u bordelu. Završio je u komi, no gotovo čudesno se oporavio i zna da je sretan što je živ. Tijekom tog razdoblja Khloe je pauzirala razvod.

"Njezina ljubav za mene morala je biti bezuvjetna", rekao je. Razvod su okončali krajem 2016.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 16 Svi 2019 09:25
 
index Instagram400x230 youtube