Daria Lorenci Flatz ne može se nadiviti svom baloneru iz Ljubuškog: Naručila je još dva

Postoji li žena koja ne voli dobar baloner? Ovaj svestrani komad omiljen je među ženama diljem svijeta već desetljećima, a najslavniji je svakako onaj koji je Audrey Hepburn nosila u filmu “Doručak kod Tiffanyja”.

Svaka žena ima kroj koji joj najbolje pristaje, a čini se da je Daria Lorenci Flatz pronašla svoj. Baloner Darije Lorenci zvijezda je nove objave na njezinom profilu, a otkrila je i odakle je stigao.

Poznata hrvatska glumica na svom je profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u predivnoj bež haljini i baloneru maksi duljine koji je poseban zbog puf rukava i posebnog načina vezanja na rukavima.

Glumica je napisala da je baloner koji ju je oduševio stigao iz Ljubuškog te otkrila da je naručila još dva istog kroja – jedan od trapera, a jedan u boji crnog vina.

“Iz nekog razloga mi je IG zamaglio ovu objavu pa sad ponovo stavljam fotke ovog čarobnog mantila koji mi je prije par dana dostavom stigao iz Ljubuškog”, napisala je Daria Lorenci Flatz i dodala da su stigle još dvije haljine.

“Osim ove bež koju sam ljetos uzela sad mi je stigla ova boja crnog vina i traper!”, pohvalila se.

 
index Instagram400x230 youtube