Nicole Artukovich i sin Roda Stewarta sele u Hrvatsku: ‘Život tu je puno bolji’

Krajem svibnja u Dubrovniku su se vjenčali hokejaš Liam Stewart, sin slavnog britanskog glazbenika Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, koja je porijeklom iz Konavala i Hercegovine, a par je sada otkrio kako se planiraju preseliti u Hrvatsku.

Naime, par je imao prilike provesti neko vrijeme u Dubrovniku dok su se pripremali za vjenčanje, a sa njima je bio i sinčić Louie, koji je u Dubrovniku proslavio prvi rođendan. Paru se toliko svidjelo biti u Lijepoj Našoj pa su tu proveli i medeni mjesec, a nakon toga pala je velika odluka.

“Želimo živjeti u Hrvatskoj nekoliko godina, dok Louie ne krene u školu. Čini nam se da je sigurnija i da je stil života bolji”, rekla je Nicole za Gloriu te napomenula kako još ne znaju koji bi grad odabrali za život, ali razmišljaju o Splitu. Nicole bi tamo voljela otvoriti fitness studio.
 
“Ako ne bude ništa, uvijek se mogu vratiti u Englesku”

“Čuo sam da u Sisku postoji klub koji je dio Alpske hokejaške lige, čije su članice Hrvatska, Slovenija, Austrija i Italija. Vidjet ćemo što će biti s tim. Ako ne bude ništa, uvijek se mogu vratiti u Englesku, a imam i nekoliko drugih opcija”, dodao je Liam.

Par se osvrnuo i na svoje vjenčanje te su otkrili da je sve bilo savršeno. Posluživani su hrvatski specijaliteti poput brancina  i janjećih kotleta, no Liamu su se najviše svidjeli ćevapi na after partyju.

“Pola večeri sam jeo samo ćevape nakon previše ‘shotsa’ rakije”, rekao je, a Nicole je dodala kako je tijekom noći popila samo dvije čaše vina, a onda je otišla za bar i nastavila s rakijama.

 
index Instagram400x230 youtube