|Nitko nema što Klobuk imade|Nevista Liama Stewarta objavila je ovu fotku iz ćaćina Klobuka

Prošlog petka gotovo čitava Hrvatska, a i šire, govorila je uglavnom o jednome. U Dubrovniku se 31. svibnja održalo najiščekivanije vjenčanje godine, ceremonija Liama Stewarta i Nicole Artukovich.

Sin glazbenika Roda Stewarta i Amerikanka hercegovačkih i konavoskih korijena sudbonosno ‘da’ izrekli su u gradu podno Srđa pred tisućama uzvanika.

Sve od tada u javnost isplivaju i nove fotografije ove bajkovite ceremonije. Nicole je zablistala u vjenčanici Aleksandre Dojčinović, koju je odabrala pri posjetu Hrvatskoj prošle godine. Sada se novopečena mladenka oglasila na društvenim mrežama, iznenadivši fanove osobito zanimljivim i značajnim prizorima.

Naime, putem svojih Instagram priča Nicole je otkrila kako se nakon vjenčanja odlučila za zasluženi odmor. Tom prilikom je ‘otperjala’ iz Hrvatske, ali ne predaleko – posjetila je pokrajinu odakle vuče korijene, točnije Hercegovinu. Fotografije prikazuju kako trenutno uživa u selu Klobuk, a sve se proširilo i na druge mreže.

Pozirala i s dizajnericom vjenčanice

“Nevista Liama Stewarta objavila je ovu fotku iz ćaćina Klobuka/Ljubuški. Bravo mala, geni su geni”, stoji uz screenshot jedne od Nicoleinih priča, objavljenom na Facebooku. Sama mladenka je pozirala i sa dizajnericom svoje vjenčanice, koju je nazvala svojim ‘anđelom od prijatelja’. Njen potez, sudeći prema komentarima, mnogi na mrežama odobravaju.

“Naša Hercegovka, američka nevista, o bože koja milina”, “Nitko nema što Klobuk imade”, “I moji, s ćaćine strane, su iz Klobuka”, “Bravo, nemoš uteći od gena”, “Navuće svekrva na uštipke i pršut, a kad proba raštiku, kupit će kuću u Ljubuškom”, “Oće li rođo Stjuart svratit na komin”, “Kako Doris Dragović piva, to je naša krv”, nižu se reakcije.

Podsjetimo, dan prije samog vjenčanja u dubrovačkom hotelu Excelsior održan je glamurozan prijem. Ovaj događaj naravno da nije mogao proći i bez samog Roda Stewarta, koji je nazočio i ceremoniji. Nježno se grlio sa svojom snahom, a posebnu pažnju pridao je njenom sinčiću Louieu Marku, koji je u Dubrovniku proslavio prvi rođendan.

Nicole i Liama vjenčao je pater Mirko Nikolić, koji je od dolaska u Dubrovačku biskupiju preuzeo dužnost zatvorskog kapelana. Nakon ceremonije se održalo slavlje na Lovrijencu, a budući mladenci svojim ženskim gostima poslali su i upozorenje. Naime, savjetovali su ih da ne nose potpetice, budući da do tvrđave vodi oko 250 stepenica.

 
index Instagram400x230 youtube