Dvoje kandidata iz Hercegovine u MasterChefu

Svi vole dobro pojesti, mnogi vole i strastveno kuhati i za štednjakom provoditi sate, no malo tko uživa u čišćenju suđa i kuhinje.

Sve što čini kulinarstvo, sve čari, ali i izazove jedne kuhinje, gledatelji će upoznati zajedno s kandidatima MasterChefa kroz uzbudljivu sezonu na Novoj TV koja je počela večerad.

U novoj sezoni kulinarskog showa MasterChef pregaču je dobilo i dvoje kandidata iz Brotnja!

Nepca žirija je osvojio Miroslav Kordić iz Čitluka s jelom od kelja punjenim kozicama na posteljici. Kada je vidio tanjur, Damir ga je odlučio reorganizirati i time pokazati Miroslavu kako jelo koje je pripremio u prezentaciji može bolje izgledati.

”Smjesa je odlična, jelo funkcionira. Neke stvari ne znaš, ali ako se uspiješ izboriti da prođeš dalje, naučit ćeš”, rekao je Damir koji mu je dao ”da”. ”Grešaka ima, ali ja ti dajem šansu, da vidim dokle seže ta kreativnost”, kazao je Stjepan. ”Stvarno je dobro. Imaš tri da”, za kraj mu je rekao Melkior.

Pregaču je dobila i Zlata Živković iz Međugorja zahvaljujući svojim pappardellama.

”Ukusno je, pašta je al dente, ali kad radite bilo koju paštu, ragu treba biti vruć, stavite paštu unutra i stavite malo vode da bude kremastije”, rekao joj je Melkior koji joj je dao ”da”.

”Treba dati priliku čovjeku, ali trebaju postojati i standardi. Ja vam dajem da, ali promijenite standard”, kazao je Damir.

”Dobra ste kuharica za domaće, obiteljske stvari, ali fali vam tehnika. Pa hajde Zlata da vidimo kako ćete učiti”, rekao je Stjepan i uručio joj pregaču. ”Mogu opravdati pregaču”, kazala je Zlata za kraj.

 
index Instagram400x230 youtube