Objava koja slama srca: Iva Alilović raznježila pratitelje emotivnom porukom [video]

Bliski prijatelji i obožavatelji čestitali su rođendan čovjeku koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio svjetsko srebro i broncu, olimpijsku broncu, ali i dva europska srebra i dvije bronce.

Jedna od najpoznatijih supruga rukometaša, atraktivna Iva Alilović na društvenim mrežama čestitala je rođendan svom dugogodišnjem suprugu, proslavljenom sportašu Mirku Aliloviću.

''Najboljem tati i suprugu, najboljem prijatelju i čovjeku kojega beskonačno puno volim i obožavam želim sretan rođendan! Neka mu dragi Bog da puno zdravlja, a sve ostalo će doći. Dobri moj Mirko'', stoji u emotivnoj objavi na kojoj zaljubljeni golupčići poziraju zagrljeni.

Bliski prijatelji i obožavatelji čestitali su rođendan čovjeku koji je s hrvatskom reprezentacijom osvojio svjetsko srebro i broncu, olimpijsku broncu, ali i dva europska srebra i dvije bronce. 

Podsjetimo, Iva i Mirko upoznali su se u Zagrebu, a ona je ostala trudna nakon godinu dana veze. Premda im je veza u početku bila turbulentna, brzo su jedno u drugome pronašli mir.

Iva Alilović

Par se vjenčao 2011. godine. Prvo u zagrebačkoj Gornjogradskoj vijećnici, a zatim su imali i veliku hercegovačku feštu s 350 uzvanika u općini Ljubuški. Prije Mirka, Iva je bila u vezi s plivačem Aleksejem Puninskim. Mnogi Ivu i danas smatraju jednom od najistaknutijih žena domaćih sportaša, ali i najatraktivnijih. Upravo zato, svaki put kad bi došla na tribine, svi pogledi bili su na njoj.

 
index Instagram400x230 youtube