Iva Todorić posjetila Međugorje i Kravice [foto]

Hrvataska poduzetnica Iva Todorić (45) ne skida osmijeh s lica, a razlog tome je i mladi Beograđanin Nikola s kojim je u vezi već neko vrijeme.

12.jpeg

Par provodi ljeto zajedno, a Iva je na Instagramu otkrila da su posjetili i Međugorje.

- Spuštali smo se sa brda Ukazanja i doletio nam je bijeli golub. Kažu da ih tu inače nema... I stavio je krila u obliku srca - napisala je Iva uz jednu od fotografija iz Međugorja.

13.jpeg

Nakon što se Iva pomolila pred Gospinim kipom posjetili su i vodopad Kravicu gdje su pozirali ljubeći se na slapu.

Ranije je Iva posjetila i Zmijavce, odakle je rodom njezin djed Ante, i pozirala je pokraj kamene kuće te citirala stihove pjesme "Geni kameni" od Marka Perkovića Thompsona.

"Gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si", poručila je Iva.

Podijelila je na Instagram storyjima još nekoliko fotografija iz Imotskog i s Modrog jezera, na fotografijama pozira u kaftanu modne kuće Missoni koji košta pet tisuća kuna. Djedovinu je posjetila nakon što je uživala na Vortex cruiseu Ane Bučević, a s njom u društvu bio je i njezin dečko Nikola čiji identitet skriva na društvenim mrežama.

Prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je prošle godine u ožujku. Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoje Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece.

 
index Instagram400x230 youtube