Alen iz Života na vagi gostovao kod Anny

Alen Abramović, pobjednik treće sezone RTL-ovog showa Život na vagi,  gostovao je na Instagram live-u kod Anny Chanel, popularne fitness instruktorice iz Bosne i Hercegovine.

Alen, koji je u RTL-ovom showu izgubio 86 kilograma nastavio je trenirati, a svojom pričom sada inspirira one koji žele smršavjeti.

Na Instagram liveu je ispričao da je do 181 kilograma došao između ostalog i zbog toga što je emotivne rupe punio hranom.

„Ja sam jako snažna osoba, ali iza moje snage se krije emotivan čovjek. Kilograme sam nakupio hraneći se po pekarnama i fast foodu. Bio je to trenutan osjećaj ugode i bilo se lakše okrenuti hrani nego recimo treningu“, kazao je u liveu.

Priznao je da je mislio da ga neće primiti u show Život na vagi zbog ogromnog broja kilograma koji je imao.

„Imao sam sjajan tim trenera. Taj show mi je promijenio život, ali nisam otišao pobijediti nego upravo promijeniti svoj život“, kaže.

Priznao je da se na promjenu konačno odlučio tek kad su počeli zdravstveni problemi.

„Moje noge su izgledale strašno, mama se šokirala kad je to vidjela na televiziji“, priznao je.

Kada je izašao iz showa bio je potpuno drugačiji čovjek, kaže, ali njegov mentalni sklop nije pratio novi izgled.

„Odmah po završetku showa otišao sam kupiti kaput u trgovini gdje se inače prodaje odjeća za mršavije ljude. To je bila ogromna promjena na koju i nisam bio spreman“, kaže.

Svima koji se bore s viškom kilograma je poručio da ne vjeruju reklamama i čudotvornim napicima te da najbolju hranu za mršavljenje imaju doma.

„Najvažnije je izaći iz zone komfora, tada se sve može. Ljudi nisu svjesni koja snaga čuči u njima. Neka zaborave na probleme koji su ih doveli do debljine. Nemoj biti žrtva, nemoj biti svoj žrtva! Počni trenirati i zdravo se hraniti. Bit će ti teško, ali pretrpjet ćeš i dolazi nagrada“, kazao je.

Pratiteljice Anny Chanel u komentarima su najčešće pitale o njegovom ljubavnom životu.

„Dobivam nenormalne količine poruka od žena na društvenim mrežama, ali long story short – nemam curu“, zaključio je.

Cijeli razgovor možete pogledati na ovom LINKU

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 08 Ožujak 2021 14:07
 
index Instagram400x230 youtube