Cinestar u BiH od četvrtka opet prima gledatelje!

Blitz-CineStar otvara svoja kina od 27. kolovoza u Bosni i Hercegovini – velika je to vijest za sve ljubitelje kina koji će već tjednima iščekuju datum otvorenja jer je odlazak u kino jedan od omiljenih oblika zabavnog i kulturnog života.

Svijet se polagano prilagođava "novom normalnom" nakon što je epidemija korona virusa uzrokovala potpuno zaustavljanje svega na što smo navikli u normalnom životu.

Karantena je zahvatila i filmsku industriju, stale su filmske produkcije, filmski festivali su otkazani, a kina diljem svijeta su zatvorila svoja vrata, ali smo nakon točno pet mjeseci spremni za ponovni odlazak u kino dvorane!

"WE ARE BACK! Konačno je došao i taj dan… Sretni i uzbuđeni najavljujemo vam da u četvrtak 27.8. otvaramo naša kina u BiH! Više info uskoro", stoji na službenoj stranici CineStar Cinemas BiH.
Podsjetimo, CineStar je otvorio svoja vrata u Hrvatskoj prije četiri dana gdje vrijede preventivne mjere zaštite prema preporuci državnih epidemiologa.

"Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za kinoprikazivačku djelatnost.

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a on line sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju jednog sjedala između dvije različite grupe gledatelja. Na taj će način posjetitelji koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći i sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni praznim sjedalom lijevo i desno.

Također među ostalim, CineStar vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova, kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetitelja u lobbyjima gdje je preporuka fizičke distance 1.5 metar", priopćeno je.

Više u ovoj kategoriji: « 'General' otvorio 13. MOFF
 
index Instagram400x230 youtube