Hercegovka briljirala u baražu: Put u četvrtfinale ”Zvezda Granda”

Antonija Antoniette Čerkez briljirala je u emisiji “Zvezda Granda”. Osvojila je svih šest glasova, ali je imala nesreću da je bila u duelu sa Šejlom Zonić koja je osvojila direktan plasman.

Čerkez se za četvrtfinale velikog glazbenog natjecanja morala boriti iz baraža. Uspjela je i prošla dalje. Potom se oglasila na Instagramu i poručila fanovima: “Čitam sve! Hvala vam do neba, ljudi”. Naime, mnoštvo njenih fanova tijekom emisije je dijelilo na društvenim mrežama njen nastup uz riječi podrške.

Podsjetimo, u srcu Hercegovine, u slikovitom naselju Trn u Širokom Brijegu, živi priča jedne mlade i talentirane žene – Antonije Čerkez. Njen osmijeh već 28 godina osvaja srca sugrađana.

Kao jedno od četvero djece u obitelji, Antonija je od malih nogu učila cijeniti važnost obiteljskih veza i podrške. Unatoč svojoj skromnosti, Antonija je već dugi niz godina posvećena glazbi. Iako skromno tvrdi da nije stvorila deset hitova, njen talent i predanost su neupitni. Počeci sežu još iz djetinjstva kada je pohađala sedmogodišnju glazbenu školu, što svjedoči o njenoj ljubavi prema glazbi od najranije dobi.

Prateći svoju strast, Antonija hrabro i predano korača kroz glazbeni svijet, gradeći svoj put korak po korak. Antonijina prisutnost postala je upečatljiva ponovnim sudjelovanjem u natjecanju “Zvijezde Granda”. Njen glas, pojava i energični nastupi osvajaju publiku i žiri, stavljajući je ponovno pod reflektore.

 
index Instagram400x230 youtube