Toni Cetinski donosi nezaboravan koncert u Ljubuški za Dan žena

U petak, 8. ožujka Ljubuški će biti domaćin jednom od najočekivanijih glazbenih događaja ove godine – koncertu legendarnog hrvatskog pjevača Tonija Cetinskog.

Uzbuđenje raste jer će ovo biti prilika za Hercegovce da uživaju u nezaboravnoj glazbenoj večeri, obilježenoj Tonijevim najvećim hitovima.

Toni Cetinski, čija karizma i talent osvajaju publiku diljem regije jedva čeka na bini izvesti neke od hitova poput “Kad žena zavoli”, “Ja sam zaljubljen” i “Onaj tko te ljubi sretan je”.

Koncert će se održati u petak, 8. ožujka u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški. Organizatori najavljuju da će ovo biti više od običnog koncerta, bit će to glazbeno putovanje ispunjeno emocijama, energijom i nevjerojatnim izvedbama.

Nakon 5 godina, ljubitelji glazbe u Hercegovini ponovo će imati priliku uživati u nastupu velike hrvatske pop zvijezde. Nevjerojatna energija, vrhunske vokalne sposobnosti i posebna karizma čine njegove koncerte nezaboravnim. Koliko je omiljen među Hercegovcima, pokazao je i broj posjetitelja svih generacija na koncertu koji je održao u Mostaru, 2019. godine. U bogatoj karijeri koja traje duže od 30 godina, Cetinski je nagrađen brojnim priznanjima publike i struke. Prvi je hrvatski pjevač koji je napunio Arenu Zagreb dva puta zaredom. Nema sumnje da će i Gradska športska dvorana u Ljubuškom biti premala da primi sve zainteresirane, a Tony najavljuje pravi glazbeno-scenski spektakl.“, poručuju organizatori.

Ulaznice možete kupiti online na www.entrio.ba ili na sljedećim prodajnim mjestima:

LJUBUŠKI: Caffe bar Sirius, Džajić Petrol i Grill Ritual

ČAPLJINA: Royal Caffe Longue Bar

ČITLUK: The Basement Club & Longue

MOSTAR: Mepas Mall

ŠIROKI BRIJEG: The Nest Longue Bar

POSUŠJE: Caffe bar Calipso

GRUDE: Auto Ana benzinska stanica

VRGORAC: Caffe bar Maestral

METKOVIĆ: Caffe bar Vibe

MAKARSKA: Gradska kavana Romana

Organizatori savjetuju da se osigurate na vrijeme jer se očekuje veliki interes za ovaj događaj. Cijena ulaznice za prater iznosi 25 KM, za tribinu sjednje 30 KM, a za VIP 35 KM.

 
index Instagram400x230 youtube