Željko Bebek obilježava 50 godina karijere na spektakularnom valentinovskom koncertu u Ljubuškom

Ljubuški će biti epicentar ljubavi i glazbe ovog Valentinova jer legendarni hrvatski glazbenik Željko Bebek dolazi u Gradsku sportsku dvoranu kako bi obilježio nevjerojatnih 50 godina svoje glazbene karijere.

Koncert će se održati 14. veljače 2024. godine, pružajući publici jedinstvenu priliku da proslave ljubav uz neke od najpoznatijih glazbenih hitova.

Željko Bebek, čija karijera obuhvaća pet desetljeća, priprema se za nezaboravnu noć kojom će odati počast svojim glazbenim uspjesima i vjernoj publici. Njegov glazbeni opus, od nastupa u bendu Kodeksi, istaknutom sarajevskom sastavu tijekom 1960-ih i 1970-ih, a potom legendarnom Bijelom Dugmetu do uspješne solo karijere, oblikovao je glazbenu scenu regije i ostavio neizbrisiv trag u srcima obožavatelja.

Željko Bebek, svojom izvanrednom interpretacijom ljubavnih balada, stvorit će atmosferu koja će dodatno obogatiti ovaj dan.

Obilježavanje pet desetljeća karijere nije samo prilika za pogled unatrag, već i za stvaranje novih povijesnih trenutaka na pozornici. Očekujte izvedbe hitova poput „Ja po kafanama“, „Da je sreće bilo“, „Tijana“, „Ono nešto naše“, „Kaldrma“ i mnogih drugih koji su obilježili Bebekovu bogatu karijeru.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert su već u prodaji, a mogu se kupiti putem sustava entrio.ba ili na sljedećim prodajnom mjestima:

Ljubuški – Tabak Museum Restaurant

Široki Brijeg – Don Anđelo

Grude – Hifa Petrol

Posušje – Grand caffe

Drinovci – Caffe bar AB

Čapljina – Vaffe bar Mabo

Sovići – Caffe bar Chaplin

Sve informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj +387 63 144 084. Rezervacije vrijede isključivo za VIP mjesta.

Cijena ulaznice za regular (prater stajanje) iznosi 15 KM, regular sjedenje (tribine) 20 KM i VIP (barski stolovi ispred bine) 30 KM.

Željko Bebek, s više od 50 godina glazbene karijere svojom energija na pozornici i autentičnost ostavljaju neizbrisiv dojam na publiku koja će imati priliku svjedočiti ovoj veličanstvenoj atmosferi.

Valentinovski koncert Željka Bebeka u Ljubuškom 2024. godine obećava biti jedan od vrhunaca glazbenog kalendara. Svi ljubitelji glazbe pozvani su da se priključe ovoj proslavi i zajedno s Željkom Bebekom stvore nezaboravne trenutke u srcu Hercegovine.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 10 Siječanj 2024 08:19
 
index Instagram400x230 youtube