Dalmatino sprema božićni koncert u Ljubuškom

Nakon što su tijekom prošle i ove godine ispunili svoje najveće želje s rasprodanim koncertima u KD Lisinski, Areni Zagreb, splitskim Gripama, pa sve do ljetnog spektakla u Areni Pula, grupa Dalmatino kreće u novi krug koncerata.

Krajem ove godine, 28. prosinca 2023., Dalmatino će se ponovno sastati sa svojom vjernom publikom na božićnom koncertu koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom, srcu Hercegovine.

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta koji je ispunio gradsku sportsku dvoranu do posljednjeg mjesta, članovi grupe Dalmatino sada s još većim entuzijazmom i sigurnošću očekuju ovaj koncert i priliku da ponovno zapjevaju svoju najveće hitove s vjernom publikom u Hercegovini.

Cijena karata za ovaj spektakl iznosi samo 20KM za tribine i parter, dok VIP karte koštaju 40KM. No, budući da se očekuje veliki interes, na osnovu prošlogodišnjeg koncerta i trenutnog broja prodanih karata preporučuje se da svoje karte kupite na vrijeme. Karte možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:

Ljubuški: Caffe Bar Bambus & Caffe bar Sirius
Grude: Benzinska crpka Perišić
Široki Brijeg: The Nest lounge bar
Mostar: Charlie bar&snack
Čapljina: Lounge bar Hennessy
Čitluk: Gradska kavana Čitluk
Metković: Konoba Ponta
Također, karte možete kupiti online putem sustava kupikartu.ba

Ako želite rezervirati VIP barske stolove i karte, slobodno se obratite putem Instagram profila @gstar.events. VIP paketi osigurat će vam barski stol s najboljim pogledom na izvođače i dodatnim privilegijama.

Ne propustite priliku biti dio ovog nezaboravnog Božićnog koncerta grupe Dalmatino i stvorite prekrasne uspomene koje će vas pratiti kroz cijelu božićnu sezonu. Nabavite svoje karte na vrijeme i pripremite se za glazbeni spektakl koji će vas ostaviti bez daha.

 
index Instagram400x230 youtube