Pjesmu ovogodišnjeg Antunovskog hoda mladih napisao je Ljubušak Mislav Ramljak

Jubilarni peti Antunovski hod mladih uoči spomendana blagdana sv. Antuna Padovanskog održat će se 10. lipnja od svetišta sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima do istoimene bazilike na Svetom Duhu.

Antunovski hod mladih prerastao je iz gradskog u nacionalni hod, kojeg pohode tisuće mladih vjernika iz cijele Hrvatske i šire.

Centar za duhovna zvanja OFMConv. koji vodi fra Stjepan Brčina, Župa sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu, i Župa sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, te Evangelizacijska zajednica “Sveti Duh” organizatori su ove predivne manifestacije.

Šesnaest kilometara dug hod redovito prate radosna pjesma, ples i molitva, a ove godine obilježit će ga i novost – u križ koji će hodočasnici nositi i pratiti gradom bit će ugrađene relikvije sv. Antuna.

Novu pjesmu ovogodišnjeg Antunovskog hoda mladih pod nazivom “Sveti Antune” napisao je, uglazbio i otpjevao mladi glazbenik iz Ljubuškog Mislav Ramljak.

Za aranžman i produkciju je zaslužan Matej Brkić, glazbeni producent iz Ljubuškog.

Video je djelo Tomislava Dunđera, Gabrijela Fabića, Tomislava Bagarića i Đine Spajića.

Sigurni smo da će mnoštvo mladih tijekom Hoda u jedan glas pjevati ovu nadasve predivnu i radosnu pjesmu posvećenu sv. Antunu.

 
index Instagram400x230 youtube