Broćanski bećari snimili novi spot ispred slapova Koćuše

"Broćanski bećari“ su u novom ruhu snimili novi spot za jednu vrlo staru pjesmu. Pjesma se zove "Prijatelju sviraj mi za dušu“ .

Vrlo je znakovitog sadržaja i govori o najvećoj istini na ovom svijetu… Govori o životu i svemu što život može ponuditi, ali što god on da ponudio, poslije njega dolazi već spomenuta najveća istina koja se ne može zaobići.

"Naime, u druženjima i feštama kojih nije nedostajalo ovoj veseloj ekipi, vrlo često smo pjevali ovu pjesmu i ona je izuzetno dobro prihvaćena i uvijek je nailazila na odobravanje društva u kojemu smo se nalazili. Iz tog razloga smo se odlučili da ostavimo trajni trag u obliku audio i video zapisa o tome kako "Broćanski bećari“ gledaju na ovu istinu, odnosno na prolaznost života", piše nam Mile Ostojić član Bećara.

Dodaje kako su ideju prenijeli profesoru Davoru Markota, koji je rado prihvatio prijedlog, napravio aranžman te osigurao glazbenike za pratnju i mladu ekipu za studijsko snimanje i za snimanje spota. Sve je počelo 6. prosinca 2022. godine, snimanjem zvuka u malom privatnom studiju u okolici Čapljine, da bi potom, negdje pred kraj godine, obavili i video snimanje na lokaciji ispred slapova Koćuše. Spot je postavljen na YouTube kanal "Broćanskih bećara", dostupan je svima na uživanje, čemu se "Broćanski bećari" nadaju. "Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u realizaciji našeg spota, a posebno profesoru Davoru Markota, mladim snimateljima i monterima, te Zdenku Džajiću, vlasniku restorana Avantgarde u kojem i ispred kojeg smo snimili spot, uz nesebičnu potporu vlasnika. Nadamo se da naše slušateljstvo neće biti razočarano ovim našim uratkom, a mi obećavamo, da ćemo se potruditi da osiguramo još poneki sličan uradak", napisao nam je Mile Ostojić, u ime "Broćanskih bećara".

 
index Instagram400x230 youtube