„Dalmatino“: Dao Bog da poživimo i da koncert u Ljubuškom postane tradicionalan

Prosinac u Ljubuškom obilovao je raznim događajima, a jedan od njih na poseban način je privukao pozornost građana.

Riječ je o koncertu splitske glazbene grupe „Dalmatino“, koja je brojnim hitovima počastila Ljubušake i njihove goste, okupivši ih u Gradskoj športskoj dvorani, prenosi ljportal.com.

„Dajem ti rič“, „Ditelina s čet’ri lista“, „Dvi sestre blizanke“, „Cvit od kamena“ te blagdanski hit „Božić bijeli“, samo su neke od pjesama koje su nagrađene gromoglasnim pljeskom.

„Ovo je večer ljubavi, pjesme i veselja“, poručio je na početku koncerta frontmen Ivo Jagnjić, na što je publika emotivno reagirala i pokazala poštovanje prema ovom pop sastavu koji na sceni djeluje već dva desetljeća.

„Oduševljeni smo koncertom u Ljubuškom! Atmosfera je bila neopisivo pozitivna, a u dvoranu više nije mogla stati ni čačkalica. Pjevalo se, plesalo, uživalo… Kao da se i sama dvorana ljuljala u ritmu pjesama… Iz dubine srca zahvaljujem svima onima koji su se družili s nama ove prekrasne večeri“, kazao je za Dnevni list bubnjar Zdravko Sunara.

„Očekivali smo dobar koncert, negdje oko 2 do 3 tisuće ljudi, no ono što smo doživjeli bacilo nas je s nogu! Koncert je bio sjajan! Ozvučenje, publika, atmosfera – sve na zavidnoj razini. Ovo je još jedan dokaz povezanosti grupe „Dalmatino“ i hercegovačke publike. Ta ljubav postoji između nas od početka djelovanja benda na glazbenoj sceni. Dao Bog da poživimo i da koncert tijekom prosinca u Ljubuškom postane tradicionalan“, poručio je Ivo Jagnjić.

 
index Instagram400x230 youtube