Feminnem se vraća nakon 10 godina

Nakon 10 godina ponovno se okuplja grupa Feminnem.

Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak odlučile su ponovno nastupati zajedno. Na Instagramu su otvorile i službeni profil grupe, a novošću su se pohvalile i na svojim privatnim profilima.

"Ekipa presretne smo, we are back!", napisala je Pamela. "Here we go", oglasila se i Neda u komentarima. Pamela je na Instagram Storyju dala naslutiti i da će biti novih pjesama.

77f3f12b-be0f-4f41-97c1-13ff297abe80.webp

Kako je nastao Feminnem?

2004. godine, nakon natjecanja Hrvatski idol, Pamela, Neda i Ivana Marić, koje su dogurale do same završnice, osnovale su Feminnem te objavile prvi hit singl Volim te, mrzim te. 2005. godine s pjesmom Call Me predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Pjesma je osvojila 14. mjesto u finalu i to je bio treći najbolji rezultat Bosne i Hercegovine dotad.

2007. godine su se prijavile i na Doru s pjesmom Navika i osvojile deveto mjesto. Krajem godine Ivana je odlučila napustiti Feminnem i započeti samostalnu karijeru, a Nedi i Pameli se pridružila Nikol Bulat koja je odabrana audicijom za treću članicu.

U novoj postavi su se 2009. ponovno prijavile na Doru s pjesmom Poljupci u boji i osvojile treće mjesto. Iste godine je Nikol zbog razmirica unutar tima napustila bend.

Iste godine bendu se priključila Nika Antolos. Prvi singl koji su izdale u novoj postavi bila je pjesma Sve što ostaje koja je veoma brzo postala hit. 2010. godine pobjeđuju na Dori s pjesmom Lako je sve. U finale Eurosonga se ipak nisu uspjele plasirati.

2012. godine su se razišle u prijateljskim odnosima te nisu zajedno nastupale. Sve do, izgleda, sad.

 

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Svi 2022 11:31
 
index Instagram400x230 youtube