Koncert duhovne glazbe Maria Vision Međugorje

Maria Vision Međugorje organizira svoj prvi humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom ” Preko Marije do Isusa” .

Koncert će se održati 30.09.2021. u amfiteatru Etno sela Međugorje s početkom u 19:30 sati, piše jabuka.tv.

Nastupaju Vanessa Mioč, Fra Marin Karačić, Ana Rucner, Stjepan Lach, Sestre Ramljak, Drina Dodig, Marco Mammoli i Klapa Concordia.

Dođite da zajedno pjesmom slavimo Gospodina, poručili su.

Maria-Vision-Medjugorje-plakat.jpg

Maria Vision Međugorje je prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

Nastala je kao podružnica “Maria Vision” –  misije koja u svom televizijskom programu već godinama emitira katoličke i religiozne sadržaje u cilju evangelizacije.  Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te Bosni i Hercegovini gdje pokrivamo više od 21 milijun domova.

Cilj Maria Vision Međugorje je prenijeti svijetu riječi Kraljice Mira iz Međugorja te pokazati sve prirodne i tradicionalne vrijednosti Bosne i Hercegovine, njenu kulturu, povijest, običaje, znamenitosti, način života te jačinu vjere u kojoj se odgaja njen puk. Maria Vision je međunarodna televizija s četiri govorna jezika (engleski, španjolski, talijanski, hrvatski) te sve posebne uratke iz Bosne i Hercegovine, prevedene na druge jezike, šaljemo u domove diljem svijeta te predstavljamo našu vjeru i domovinu široj publici.

Osim raznih dokumentaraca o Međugorju i svemu onome što se proteklih 40 godina događalo u njemu, svjedočanstava koji kroz vlastite primjere mijenjaju živote drugih, kroz videouratke prikazujemo način života u BiH, nudimo šansu svim mladim glazbenicima i osobama s raznim talentima da se medijski predstave svjetskoj publici.

Poslijednja izmjena danaPetak, 24 Rujan 2021 07:35
 
index Instagram400x230 youtube