Opća opasnost, Rok ko fol i mladi bendovi večeras u Posušju

Večeras 13. kolovoza za Posušje je oglašena opća opasnost. Ne zbog požara koji posljednjih dana haraju Hercegovinom, nego baš zbog Opće opasnosti, zbog koje Posušani i njihovi gosti večeras neće spavati.

''Pozivam vas sve u Posušje, na Trg hrvatskih branitelja, gdje nas je pozvala uduga PAUK i rezervirala datum. Mi dolazimo. Nadamo se da ste i vi s nama'', uz pozdrave je poziv za večerašnji koncert uputio frontmen grupe Opća opasnost Pero Galić. On kao i članov i benda bili su oduševljeni nakon koncerta kojega su na istom mjestu održali prije sedam godina pa se vesele i večerašnjem druženju koje počinje od 20 sati i 30 minuta.

koncertpauk5.jpg

Uz Opću opasnost, nastupit će i Rok ko fol te kao predgrupe domaći, posuški glazbenici nekoliko u bendova sastavljenih od mladih polaznika Rock akademije. Ova Rock akademija već nekoliko godina djeluje u Posušju, a njezini polaznici će večeras svoje glazbeno umijeće pokazati tisućama posjetitelja na ovom koncertu, koji je tradicionalno najposjećeniji događaj u sklopu Posuškog lita.

 
index Instagram400x230 youtube