Koncert Doris Dragoviću Herceg etno selu

Proslavite vrhunac ljeta i zapjevajte pod zvijezdama s najljepšim glasom Mediterana i vlasnicom najpopularnijih hitova zabavne glazbe.

Glazbena diva Doris Dragović, koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske, napokon će nastupiti i u amfiteatru Herceg etno sela 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat te, sigurni smo, održati koncert za pamćenje.

Čaroban prostor amfiteatra Herceg etno sela idealna je kulisa za emotivnu glazbenu poslasticu i svevremenske hitove poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te najnoviji, moćnu dalmatinsku baladu “Sna‘ću se ja” koja je pokazala svu raskoš glasa ove glazbene dive zbog kojeg je obožavaju generacije već godinama. Ne propustite priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima.

Ne zaboravimo kako je Doris nedavno održala koncert pred prepunom zagrebačkom Arenom, za koju se danima tražila ulaznica više, a koncert je dobio titulu glazbenog događaja godine, stoga napominjemo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme. Ulaznice su u prodaji putem sustava kupikartu.ba, na recepciji Herceg etno sela te na info-pultu Mepas Malla.

 
index Instagram400x230 youtube