Probudi me - fra Marin Karačić [video]

"Mogu samo reći da je pjesma jedno veliko prihvaćanje svega onoga što život donosi, traženje Božje niti koja se provlači kroz naš život i vodi naše dane te jedan vapaj srca koje se želi ponovno vratiti u Očevu blizinu,

koje se želi probuditi iz razdijeljenosti i vratiti se tamo gdje je radosnije kucalo", napisao ja fra Marin Karačić na svojem Facebook profilu predstavljajući novu pjesmu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Smrzavanje i šetanje po snijegu i ledu se isplatilo! Iskreno hvala Zdravko i Pere na odlično odrađenom poslu, a sve što bih vam napisao bilo bi malo.

Uvijek je pomalo nezahvalno objašnjavati pjesmu ili spot, jer umjetnost sama za sebe govori. I tu riječi samo osiromaše i ograniče djelo. Iako slušamo i gledamo isto, svakome progovori drugačije. Utkali smo toliko sitnih detalja u spot koji upućuju, ali ne definiraju i koji ostavljaju prostora razmišljanju i vlastitom doživljaju. Tako se nadam da će Bog i preko ove pjesme i spota pronaći put do srca onih do kojih želi doći i doprijeti.

Mogu samo reći da je pjesma jedno veliko prihvaćanje svega onoga što život donosi, traženje Božje niti koja se provlači kroz naš život i vodi naše dane te jedan vapaj srca koje se želi ponovno vratiti u Očevu blizinu, koje se želi probuditi iz razdijeljenosti i vratiti se tamo gdje je radosnije kucalo. Neka nam bude na duhovnu izgradnju! Živili! +

Novu pjesmu i spot pogledajte ovdje:

 
index Instagram400x230 youtube