U POHODU NA HOLLYWOOD: Ljubušak snimljen u zagrljaju 33 godine starije zvijezde hit serije

Domaći glumac Josip Ledina, kojem je majka Ljubušanka, nedavno se zatekao u društvu poznate francuske glumice Philippine Leroy-Beaulieu, zvijezde serije 'Emily u Parizu'.

Riječ je o osebujnoj Sylvie iz svjetski popularne serije 'Emily u Parizu' koja je rado pozirala u zagrljaju mladog i perspektivnog splitskog glumca kojem predviđaju sjajnu karijeru.

A ako se pitate gdje se dogodio njihov susret, bilo je to prošlog tjedna u francuskom Lillu gdje se održavao festival Series Mania. 26-godišnji Ledina je tamo bio kako bi promovirao Amazon Prime seriju 'Greek salad' u kojoj igra jednu od istaknutijih uloga, piše story.hr.

'Kako je lijepo u životu upoznati nekoga koga cijeniš i tko ti je uzor. Osim što je nevjerojatno talentirana, Philippine je tako slatka, karizmatična i zabavna. Bila mi je čast biti u vašem društvu. Hvala na razgovoru i savjetima. Jedva čekam da se ponovno sretnemo', poručio je mladi glumac na svom Instagram profilu pored nekoliko fotografija s 59-godišnjom glumicom.

Ledina se dosad dokazao u serijama, filmovima, ali i na kazališnim daskama i to u Kerempuhu, Exit-u i Teatar ITD-u, a mnogi mu predviđaju sjajnu karijeru van granica 'Lijepe naše'. Sudeći prema viđenom, lako će šarmirati svijet.

 
index Instagram400x230 youtube