Ma je li moguće da RTL ovog Božića neće prikazivati ‘Sam u kući‘?

Priznajte da malo tko od vas teško može zamisliti Badnjak i Božić bez bakalara, pečenja i slastica, ali i filma ‘Sam u kući‘.

Točno su 32 godine prošle od premijere ovog naslova, a gledatelji ga se ne mogu dovoljno nagledati, unatoč tome što znaju napamet skoro pa cijeli film.

Kod nas ga svake godine već tradicionalno prikazuje RTL, no hrvatske fanove malenog Kevina zabrinulo je što na malim ekranima još uvijek nema najave za njihovu omiljenu blagdansku TV poslasticu.

Ipak, mogu odahnuti, jer kako su nam rekli na RTL-u, i ove će godine emitirati popularni film, a božićni raspored programa uskoro će objaviti.

Ako se pogleda unatrag, omiljenu američku komediju i glavnog junaka, osmogodišnjeg Kevina McCallistera, kojega glumi Macaulay Culkin, od 2016. pa sve do 2020. pogledalo je nekoliko milijuna gledatelja. Naime, svake godine u predbožićno vrijeme RTL i film ‘Sam u kući‘ prati više od pola milijuna gledatelja u ukupnoj populaciji, kao i u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, što je dokaz velike popularnosti te blagdanske komedije - pohvalili su se proše godine za naš portal s RTL-a, posebno ističući kako je 2017. film dosegnuo i dotadašnju rekordnu gledanost i ostvario 43,2% udjela u gledanosti u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, što je gotovo 700 tisuća gledatelja.

Pregled gledanosti tijekom posljednjih godina pokazuje kako se gledatelji ne mogu zasititi tog bezvremenskog božićnog klasika, a niz visokih brojki očekuje se i ove godine.

Na radnju filma ne treba previše trošiti riječi, a gledatelji će sigurno još jednom uživati u zapletima, zabavnim obratima i božićnoj čaroliji koju im pripremaju osmogodišnji Kevin i njegova obitelj te, naravno, nezaboravni lopovi Harry i Marv, koje igraju glumci Joe Pesci i Daniel Stern.

 
Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 01 Prosinac 2022 11:01
 
index Instagram400x230 youtube