Kako danas izgleda Ante Čulo iz Ljubuškog, Antimon iz Večernje škole

'Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon', rekao je prije 20-ak godina komičar u emisiji 'Večernja škola' i osvojio srca publike.

Poduzetnica i kuharica Suzy Josipović Redžepagić jučer je u jednom zagrebačkom kafiću predstavila drugo dopunjeno izdanje svoje kuharice, 'Mama zna'.

Na predstavljanje knjige došli su mnogi poznati, među kojima je bio Ahmed Al Rahim, poznatiji kao Antimon.

'Ja sam Ante Čulo iz Ljubuškog, zovu me Antimon', rekao je prije 20-ak godina komičar u emisiji 'Večernja škola'.

Hrvatima nije trebalo puno da zavole njega i ostatak ekipe, a on je zauvijek ostao Antimon. Danas više ne glumi, ali je pokrenuo novi biznis.

 Antimon je u braku sa suprugom Dijanom. Izvor: Slavko Midžor / Pixsell

Ušao je u svijet gastronomije i vodi restoran 'Grizzly' u Velom Lošinju i otkrio da ima problema s pronalskom radne snage.

'Najveći problem mi je pronaći radnu snagu. S liste koju mi je poslao Zavod nije mi se nitko javio', rekao je za 24sata iskreno i odmah nastavio.

'Vodim restoran, ali i radim sve ostalo što treba. Pečem pizze, konobarim, odlazim u nabavke... Ma sve što zatreba', rekao je Antimon kojem se takav ritam života isplatio jer je u jednom periodu smršavio 12 kila

https://static.story.hr/Pictures/950/1689/429567/jpeg/Antimon-i-Zuhra.jpeg?ts=2023-11-23T13:50:08 3x" media="(min-width: 320px)" />  Antimon je zbog posla smršavio 12 kila. Izvor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sudanac, koji je u bivšu državu stigao kao student, proslavio se kao glumac i komičar, a u ugostiteljstvo nije od jučer. 

'Vodio sam već restoran u Zagrebu s bliskoistočnom hranom, tako da imam dosta iskustva. Ovdje u Lošinju su me super prihvatili, a ja im vraćam tako da organiziram svirku na otvorenom i male feštice.'

Inače, Antimon 1994. godine u braku sa suprugom Dijanom, a u braku su dobili tri kćeri: Daliju, Amani i Mei.

https://static.story.hr/Pictures/950/1689/429566/jpeg/Antimon-i-kceri.jpeg?ts=2023-11-23T13:45:53 3x" media="(min-width: 320px)" />  Antimon ima tri kćeri. Izvor: Jurica Galoić/PIXSELL

S obitelji često odlazi u Sudan, jer kako tvrdi, 'obiteljske veze nikad ne slabe'.

 
index Instagram400x230 youtube