Predstavljanje drugog izdanja knjige Hercegovački ustanak 1875. - 1878. [najava]

 U restoranu „Storija” u Tasovčićima u četvrtak, 5-og kolovoza, bit će predstavljeno drugo dopunjeno izdanje knjige „Hercegovački ustanak 1875. - 1878.” - akteri, istine i zablude .

Uz autora – Dušana Musu, novinara Radiopostaje Čapljina, knjigu će predstaviti Slobodan Stajić, novinar i publicist iz Sarajeva i mr. sc. Marko-Antonio Brkić sa sveučilišta Hercegovina u Bijakovićima.

   Organizator predstavljanja je Udruga „Vojvoda don Ivan Musić” iz Ljubuškog. Na početku radnog dijela okupljene će pozdraviti Goran Skoko, predsjednik Skupštine Udruge „Vojvoda Musić” iz Ljubuškog.  Moderatorica programa bit će Tihana Đevenica.
   Podsjećamo, prvo izdanje knjige objavljeno je 2018. godine. U međuvremenu nakon zapaženog odjeka u javnosti, autor Dušan Musa priredio je drugo dopunjeno izdanje. Knjiga je tako obogaćena s 32 nove stranice. Uz ostalo tu su indeksi - imena, mjesta i pojmova, zatim dva osvrta – Slobodana Stajića i mr. sc. Marka Antonia Brkića, te recenzijom dr. sc. Marinka Marića.
   Inače, dr. sc. Marić izvodi nastavu na preddiplomskom studiju Povijest Jadrana i Mediterana na Sveučilištu u Dubrovniku. Kao i prvo i drugo izdanje knjige „Hercegovački ustanak 1875. - 1878.” objavila je Izdavačka kuća „Rabic” iz Sarajeva.
Poslijednja izmjena danaSrijeda, 04 Kolovoz 2021 23:17
 
index Instagram400x230 youtube