Javna ustanova "KŠC" Ljubuški te zove na “Open Door Days – dane otvorenih vrata”

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški organizira akciju pod nazivom “Open Door Days – dane otvorenih vrata” koja će se održati u Gradskoj športskoj dvorani (ulaz zapad), a trajat će dva dana od 13. do 14. svibnja 2022. godine.

Akcija uključuje besplatne treninge za sve zainteresirane posjetitelje unutar radnog vremena (od 12.00 sati do 21.00 sat) u novouređenoj teretani, koja se nalazi u sklopu Gradske športske dvorane Ljubuški (ulaz zapad).

Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški donosi vam vlastiti prostor za vježbanje, a očekuje vas prilagođen i klimatiziran prostor sa svlačionicama i opremom koja odgovara najvišim standardima fitness tržišta uz stručne savjete profesora tjelesne i zdravstvene kulture.

Teretana će biti otvorena od 16. svibnja svih 7 (sedam) dana u tjednu, ponedjeljak - subota od 8.00 do 23.00 sata i nedjeljom od 15.00 sati do 22.00 sata, pa tako nećete nikada zakasniti na trening. Svima koji brinu o zdravom načinu života i koji uključuju vježbanje kao dio svakodnevice, bez obzira jesu li rekreativci, početnici ili sportaši vrata JU "KŠC" Ljubuški su uvijek otvorena.

JU "KŠC" Ljubuški te zove – pokreni se, moto je pod kojim se ove godine organiziraju Dani otvorenih vrata koji su idealna prilika za pokretanje i donošenje odluke o redovitom vježbanju i zdravijem način života. Poznato je da je jedini put do željenog izgleda i ujedno boljeg raspoloženja zdrav i aktivan način života. Koliko god da je vježbanje sada popularno, ono je prije svega stvarna potreba ako želite biti zdravi i u formi.

Vrijeme je da ostvarite svoj fitness cilj u 2022. godini. Pravo vrijeme je upravo sada, a pravo mjesto je teretana u GŠD Ljubuški.

Dođite i uvjerite se zašto je to tako.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 07 Rujan 2022 10:41
 
index Instagram400x230 youtube