NAJAVA: Sastanak članova čitateljskog kluba Knjižnice Ljubuški

U četvrtak 21. ožujka, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški, upriličit će se redoviti mjesečni sastanak članova čitateljskog kluba Knjižnice Ljubuški - "Knjiški moljci", pod moderatorstvom učiteljice Natalije Matijašević.

Na susretu će članovi kluba upriličiti kreativnu radionicu pisanica, a nastali radovi/pisanice bit će izložene u prostorijama knižnice te će svi posjetitelji iste predstojećih dana biti u prigodi vidjeti iste.

Ovom prigodom pozivamo sve osnovnoškolce - ljubitelje pisane riječi, da nam se pridruže.

Podsjećamo!

"Cilj čitateljskih klubova je raspraviti o pročitanoj knjizi na neobavezan, ali konstruktivan način i uz to se dobro zabaviti”, ističu iz Knjižnice Ljubuški.

Što dobivaš članstvom u čitateljskom klubu? Korisno i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme, ostvaruješ pravo na kritičko mišljenje, vježbaš argumentirano raspravljati, bogatiš svoj rječnik, imaš priliku pokazati svoju kreativnost, jačaš samopouzdanje, vježbaš biti dio grupe, a to nije isto kao biti sam, upoznaješ nove ljude sličnih interesa, stječeš nove prijatelje, zabavljaš se čitajući i jedva čekaš svaku sljedeću raspravu – navedeno je u priopćenju.

Knjižni fond Knjižnice Ljubuški iz dana u dan biva bogatiji novim naslovima, zahvaljujući darovima autora istih, donacijama knjiga od strane članova knjižnice, razmjenama knjiga te kupovinom novih knjiga.

”U zaista zavidnom knjižnom fondu – preko 22.000 bibliotečkih jedinica zasigurno svatko može pronaći ugodno štivo za sebe”, priopćili su iz Knjižnice Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube