NAJAVA: Manifestacija "Ususret Uskrsu" u Knjižnici Ljubuški

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški  dat će svoj obol blagdanskom ozračju povodom Uskrsa upriličivši manifestaciju "Ususret Uskrsu" u Knjižnici Ljubuški.

U okviru navedene manifestacije bit će upriličena kreativna radionica pisanica na kojoj će sudjelovati polaznici dječjeg vrtića s područja grada Ljubuškog - četvrtak 21. ožujka, s početkom u 10 sati, kada će se ujedno upriličiti tradicionalno postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima grada Ljubuškog u središnji gradski park - Park hrvatskih banova.

U četvrtak 21. ožujka, u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški upriličit će se sastanak članova čitateljskog kluba "Knjiški moljci" koji će na istome, među ostalim, održati i kreativnu radionicu uskrsnih ukrasa i čestitki.

U petak 22. ožujka, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški, bit će upriličena skupna izložba slika ljubušanki Biserke Kadragić, Mirjane Boras i Silvane Dugandžić.

Ujedno, ovom prigodom pravovremeno najavljujemo da će se u travnju organizirati dva tečaja - tečaj pletenja i tečaj fotografiranja za djecu i odrasle.

 
index Instagram400x230 youtube