Vlatka Pejčinović i Iva Pejić okrunile se titulom „Najčitatelj 2023. Knjižnice Ljubuški

U kategoriji učenika osnovnih škola s područja Grada Ljubuškom titulom najčitateljice za 2023. godinu okrunila se Iva Pejić, dok se pak istom titulom u kategoriji odraslih čitatelja, po drugi put, okrunila Vlatka Pejčinović.

„Naime, temeljem statistike o posudbi knjiga, knjižničarke su utvrdile identitet članova koji su tijekom 2023. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige.

U protekloj godini to bijahu Iva Pejić – u kategoriji učenika osnovnih škola, koja je pročitala 49 knjiga te Vlatka Pejčinović – u kategoriji odraslih čitatelja, koja je pročitala 76 knjiga. Ovom prigodom čestitamo laureatima, koji su dobili prigodne nagrade – plakete, besplatne članske iskaznice, knjige i umjetničke slike.

Ujedno, ovom prigodom podsjetili bismo da je početkom tekuće godine počeo projekt „Najčitatelj 2024. Knjižnice Ljubuški“, stoga pozivamo sve ljubitelje pisane riječi, kao ujedno i one koji tu ljubav kriju u sebi, da se učlane u Knjižnicu Ljubuški i čitaju, jer čitanjem, izuzev što će kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme i nadopuniti svoje znanje, mogu biti nagrađeni.“, istaknuli su organizatori.

 Prigodne nagrade - besplatne članske iskaznice Knjižnice Ljubuški za 2024., knjige, plakete i umjetničke slike najčitateljicama uručio je Ivica Vizentaner.

 

 

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 22 Siječanj 2024 10:56
 
index Instagram400x230 youtube