FOTO: U Knjižnici Ljubuški otvorena izložba "Božić u srcu"

Danas je u Knjižnici Ljubuški otvorena skupna izložba božićnih ukrasa, božićnih čestitki i literarnih radova pod nazivom "Božić u srcu".

Uime organizatora JU "KŠC" Ljubuški nazočne posjetitelje srdačno je pozdravio Ivica Vizentaner, koji je ujedno i otvorio izložbu.

Izloženi božićni ukrasi, božićne čestitke i literarni radovi na temu Božića nastali su na kreativnim božićnim radionicama upriličenima u proteklom tjednu u Društvenom centru Ljubuški, a na kojima su sudjelovali učenici OŠ Marka Marulića Ljubuški pod rukovodstvom učiteljica Natalije Matijašević i Ivane Skoko te prof. Slađane Milićević.

Na otvaranju izložbe pročitano je nekoliko literarnih radova, Naime, svoje radove pročitali su Paula Jelčić, Ana Matijašević i Matija Herceg. 

"Zahvaljujem rukovodstvu, učenicima i učiteljicama OŠ Marka Marulića na sudjelovanju na kreativnim božićnim radionicama i čestitam im na zaista prekrasnim ukrasima, čestitkama i literarnim radovima nastalima na istima - koji će krasiti prostorije knjižnice do 6. siječnja predstojeće godine. Koristim prigodu da pozovem, nadasve najmlađe, žitelje Grada Ljubuškog da posjete knjižnicu i pogledaju izložbu. Sretan i blagoslovljen Božić i uspješna nova 2024. godina!", istaknuo je, među ostalim, Vizentaner.

nn.jpg

Foto_1.jpg

Foto_2.jpg

Foto_3.jpg

Foto_4.jpg

Foto_5.jpg

Foto_6.jpg

 
index Instagram400x230 youtube