NAJAVA: Kreativna radionica božićnih ukrasa u Knjižnici Ljubuški

U organizaciji JU "KŠC" Ljubuški, u okviru manifestacije "Advent u Knjižnici Ljubuški", u utorak 12. prosinca, s početkom u 9 sati, u prostorijama knjižnice, upriličit će se kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu s teškoćama u razvoju.

Po okončanju kreativne radionice sudionici će ukrasima nastalima na istoj tradicionalno ukrasiti božićno drvce u prostorijama knjižnice.

Podsjećamo, ovo je prva u nizu kreativnih božićnih radionica.

Naime, u  četvrtak 14. prosinca, s početkom u 13 sati, u Društvenom centru u Ljubuškom, bit će upriličena druga kreativna radionica božićnih ukrasa - sudjeluje 5. razred OŠ Marka Marulića Ljubuški, pod rukovodstvom učiteljice Natalije Matijašević. Učenici će izrađivati ukrase od glinamola.

U petak 15. prosinca, s početkom u 13 sati, u Društvenom centru u Ljubuškom, bit će upriličena treća kreativna radionica božićnih ukrasa - sudjeluju učenici 4. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški, pod rukovodstvom učiteljice Ivane Skoko. Učenici će izrađivati božićne čestitke.

U srijedu 20. prosinca, u Knjižnici Ljubuški bit će upriličena izložba literarnih radova na temu "Božić u duši", kao ujedno i ukrasi i čestitke nastale na naprijed navedenim radionicama.

 
index Instagram400x230 youtube