"Advent u Knjižnici Ljubuški": Najava predstojećih manifestacija

U okviru manifestacija "Advent u Knjižnici Ljubuški", u organizaciji JU "KŠC" Ljubuški, predstoji pregršt aktivnosti.

Večeras - petak 8. prosinca, s početkom u 19 sati, ljubitelji umjetnosti biti će u prigodi vidjeti skupnu izložbu slika nastalih na tečaju crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški tijekom proteklih četiri mjeseca, pod rukovodstvom prof. Jure Paponje.

U utorak 12. prosinca, s početkom u 9 sati, u Knjižnici Ljubuški bit će upriličena kreativna radionica božićnih ukrasa za djecu s teškoćama u razvoju. Ukrasima nastalim na radionici bit će ukrašeno božićno drvce u prostorijama knjižnice.

U srijedu 13. prosinca, s početkom u 19 sati, u Gradskoj vijećnici Ljubuški bit će upriličeno predstavljanje knjige "Penjačevi zapisi" autora Stipe Božića. Ovo predstavljanje upriličeno je u suorganizaciji s novoosnovanim planinarskim društvom HPD "Vrlosinj" Ljubuški, Turističkom zajednicom Ljubuški i Gradom Ljubuškim.

U četvrtak 14. prosinca, s početkom u 13 sati, u prostorijama Društvenog centra u Ljubuškom, bit će upriličena kreativna božićna radionica - sudjeluju učenici 5. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški, pod rukovodstvom učiteljice Natalije Matijašević. Učenici će izrađivati božićne ukrase od glinamola.

U petak 15. prosinca, s početkom u 13 sati, u prostorijama Društvenog centra u Ljubuškom, bit će upriličena kreativna božićna radionica - sudjeluju učenici 4. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški, pod rukovodstvom učiteljice Ivane Skoko. Učenici će izrađivati božićne čestitke.

U srijedu 20. prosinca, s početkom u 13 sati, u Knjižnici Ljubuški, bit će otvorena božićna literarno-likovna izložba, na kojoj će učenici prezentirati svoje literarne i likovne radove na temu "Božić u duši" , kao ujedno i uratke nastale na kreativnim radionicama (radove u glinamolu i božićne čestitke).

 
index Instagram400x230 youtube