Pridruži se čitateljskom klubu osnovoškolaca Knjižnice Ljubuški

Nakon ljetne stanke počinju susreti članova čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški.

"Pozivamo sve knjigoljupce – učenike osnovnih škola, da nam se pridruže na mjesečnim, ugodnim i konstruktivnim susretima čitateljskog kluba osnovnoškolaca Knjižnice Ljubuški.

Prvi susret, nakon ljetne stanke, upriličit će se početkom listopada o čemu će svi prijavljeni članovi biti blagovremeno obaviješteni.

'Cilj čitateljskih klubova je raspraviti o pročitanoj knjizi na neobavezan, ali konstruktivan način i uz to se dobro zabaviti'', ističu iz Knjižnjice Ljubuški.

Što dobivaš članstvom u čitateljskom klubu? Korisno i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme, ostvaruješ pravo na kritičko mišljenje, vježbaš argumentirano raspravljati, bogatiš svoj rječnik, imaš priliku pokazati svoju kreativnost, jačaš samopouzdanje, vježbaš biti dio grupe, a to nije isto kao biti sam, upoznaješ nove ljude sličnih interesa, stječeš nove prijatelje, zabavljaš se čitajući i jedva čekaš svaku sljedeću raspravu - navedeno je u priopćenju.

Knjižni fond Knjižnice Ljubuški iz dana u dan biva bogatiji novim naslovima, zahvaljujući darovima autora istih, donacijama knjiga od strane članova knjižnice, razmjenama knjiga te kupovinom novih knjiga.

''U zaista zavidnom knjižnom fondu – preko 22.000 bibliotečkih jedinica zasigurno svatko može pronaći ugodno štivo za sebe'', priopćili su iz Knjižnice Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube