Vlatka Pejčinović i Monika Prlić okrunile se titulom „Najčitatelj 2022. Knjižnice Ljubuški“

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizirala je tradicionalnu svečanost proglašenja „Najčitatelj Knjižnice Ljubuški“.

U kategoriji učenika osnovnih škola s područja Grada Ljubuškom titulom najčitateljice za 2022. godinu okrunila se Monika Prlić, dok se pak istom titulom u kategoriji odraslih čitatelja okrunila Vlatka Pejčinović.

„Naime, temeljem statistike o posudbi knjiga, knjižničarke su utvrdile identitet članova koji su tijekom 2022. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige. U protekloj godini to bijahu Monika Prlić – u kategoriji učenika osnovnih škola, koja je pročitala 43 knjige te Vlatka Pejčinović – u kategoriji odraslih čitatelja, koja je pročitala 62 knjige. Ovom prigodom čestitamo laureatima, koji su dobili prigodne nagrade – plakete, besplatne članske iskaznice, knjige i umjetničke slike.

Ujedno, ovom prigodom podsjetili bismo da je početkom tekuće godine počeo projekt „Najčitatelj 2023. Knjižnice Ljubuški“, stoga pozivamo sve ljubitelje pisane riječi, kao ujedno i one koji tu ljubav kriju u sebi, da se učlane u Knjižnicu Ljubuški i čitaju, jer čitanjem, izuzev što će kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme i nadopuniti svoje znanje, mogu biti nagrađeni.“, istaknuli su organizatori.

Nagrade najčitateljicama uručio je Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški.

Foto_1.jpg

Foto_4.jpg

 

Foto_2.jpg

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Siječanj 2023 11:10
 
index Instagram400x230 youtube