FOTO: U gradskom parku postavljena dvometarska pisanica i upriličena kreativna radionica pisanica

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, u okviru manifestacije "Uskrs u Knjižnici Ljubuški", organizirala je kreativnu radionicu pisanica na kojoj su sudjelovali polaznici dječnjih vrtića s područja Grada Ljubuškog te postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima grada u Park hrvatskih banova. 

Naime, želeći unijeti dašak blagdanskog ozračja povodom predstojećeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, JU "KŠC" Ljubuški, u suradnji s DV "Ljubuški", DV "Oblačić", DV "Petar Pan", DV "Jelenko" i DV "Bubamara, tradicionalno je postavila dvometarsku pisanicu oslikanu motivima Grada Ljubškog od strane ljubuških akadmskih slikara te upriličila kreativnu radionicu pisanica. Pisanicama nastalim na radionici polaznici dječjih vrtića ukrasili su drveće u gradskom parku. 

"Ovom prigodom zahvaljujemo dječjim vrtićima na sudjelovanju, JP "Parkovi" i Diskont "Planinić" na tehničkoj potpori u realizaciji ove manifestacije i pozivamo žitelje Grada Ljubuškog da posjete danas i predstojećih dana gradski park i pogledaju dvometarsku pisanicu, ali ujedno i pisanice kojima su polaznici dječjih vrtića ukrasili drveće u parku", istaknuli su organizatori.

 1s.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG8.JPG9.JPG10.JPG11.JPG12.JPG13.JPG14.JPG15.JPG16.JPG17.JPG18.JPG19.JPG20.JPG21.JPG22.JPG23.JPG

 24s.JPG

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 05 Travanj 2022 11:56
 
index Instagram400x230 youtube