FOTO: U Knjižnici Ljubuški otvorena izložba fotografija Ivana Tomića Care

Sinoć je u Knjižnici Ljubuški, u nazočnosti velikog broja zaljubljenika u lijepu umjetnost, u okviru manifestacije "Advent u Knjižnici Ljubuški", otvorena samostalna izložba fotografija autora Ivana Tomića Care.

Premda je autor do sada izlagao svoje fotografije na brojnim skupnim izložbama, ovo mu bijaše prva samostalna na kojoj je izložio svoje odabrane fotografije na kojima prednjače motivi prirodnih i kulturnih bogatstava Grada Ljubuškog.

Osvrt na izložbeni postav napisao je Tomislav Dugandžić, a isti je pročitala Mila Fofić.

Autor je u svome obraćanju zahvalio organizatoru JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, svim posjetiteljima, kao ujedno i svima onima koji su dali svoj obol da se izložba upriliči - Gradu Ljubuškom i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta.

"Nisam vičan govoru, a zapravo smatram da i nemam potrebe previše govoriti, izuzev uputiti vam riječ zahvale na podršci. Neka moje fotografije večeras govore umjesto mene." istaknuo je, među ostalim, Tomić.

Svečanost je dodatno uveličao ljubuški pjesnik Ilija Fofić interpretirajući autorske pjesme Fotografija, Ima li ljepote i Za kraj.

Izložbu je otvorio poznati ljubuški fotograf Đino Spajić.

Foto_4.jpg

Foto_1.jpg

Foto_3.jpg

 

Foto_5.jpg

 
index Instagram400x230 youtube