Fondacija za bibliotečku djelatnost podržala projekt informatičkog opremanja Knjižnice Ljubuški

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u travnju tekuće godine aplicirala je na natječaj raspisan od strane Fondacije za bibliotečku djelatnost Sarajevo projektom "Informatička oprema za Knjižnicu Ljubuški" te je isti odobren.

Ovo je četvrti projekt u nizu glede opremanja knjižnice koji je podržan u posljednje četiri godine od navedene institucije.

Informatička oprema će uvelike pomoći u radu s korisnicima usluga knjižnice, nadasve glede predstojećih tečaja informatike i edukativnih radionica za djecu i odrasle.

"Kontinuirano apliciramo kvalitetnim projektima na brojne raspisane natječaje od strane federalnih i županijskih institucija namijenjenih za kulturu i sport te veoma često isti bivaju odobreni, što dakako olakšava rad djelatnika, ali ujedno i pružanje usluga našim korisnicima, poradi čega nam je veoma drago te ovom prigodom zahvaljujemo Fondaciji za bibliotečku djelatnost Sarajevo što su i ove godine podržali naš projekt nastavka opremanja Knjižnice Ljubuški ", istaknuto je iz JU "KŠC" Ljubuški.

 

 

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 31 Kolovoz 2021 10:31
 
index Instagram400x230 youtube