Predstavljanje knjige "Praktični savjeti u poljoprivredi" autora Branka Rogića

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira promociju knjige „Praktični savjeti u poljoprivredi“ autora mr. sc. Branka Rogića, u utorak  17. studenoga, s početkom u 19 sati, u Knjižnici Ljubuški.

Ovom knjigom, poznati ljubuški agronom, želio je stručnim savjetima dati svoj doprinos održivoj poljoprivredi Ljubuškog i Hercegovine. U knjizi su objedinjeni poljoprivredni praktični savjeti i drugi članci koje je autor dugi niz objavljivao posredstvom medija, prenosi iks-portal.info.

Ukratko o autoru: Branko Rogić rođen je 19. ožujka 1954. godine u Ljubuškom. Osnovnu i srednju školu završio je u Ljubuškom, a poljoprivredni fakultet u Zagrebu te postdiplomski studij iz oblasti vinogradarstva i vinarstva u Sarajevu, gdje je stekao zvanje magistra znanosti. Osnivač je voćarsko-vinogradarske udruge ŽZH “Maslina”. Autor je brojnih stručnih članaka iz poljoprivredne proizvodnje koji su objavljivani posredstvom brojnih medija, a iste je objedinio u svojoj prvoj knjizi naslovljenoj "Praktični savjeti u poljoprivredi".

Napomena: Promocija će se upriličiti sukladno preporučenim higijenskim i epidemiološkim mjerama, uz ograničen broj sudionika.

 
index Instagram400x230 youtube