U tijeku besplatan tečaj engleskog jezika za osnovnoškolce u Knjižnici Ljubuški

Sukladno preporučenim higijenskim i epidemiološkim mjerama u Knjižnici Ljubuški uspješno se održava besplatan tečaj engleskog jezika za učenike od 1. do 9 razred osnovnih škola.

Tečaj vode prof. Monika Bošnjak i prof. Antonija Bubalo, a isti pohađa, u nekoliko grupa, 32 polaznika.

„Cilj tečaja engleskog jezika u Knjižnici Ljubuški je upoznavanje učenika s literarnim tekstovima, običajima i kulturom engleskog govornog područja. Tečaj se temelji na suvremenim metodama nastave – uključujući i projektor te odabirom raznovrsnog materijala, kako bi se učenicima približio engleski jezik kroz obradu bajki, igru, pjesmu, radni materijal prilagođen tom uzrastu te interesima ciljne skupine, a težište je na razvijanju komunikativnih vještina u kojima gramatika preuzima funkciju sredstva za komunikaciju, a ne kao što je po tradicionalnim načelima nastave gramatika predstavljala konačni cilj učenja, u kojoj su se vještine govora, razumijevanja i slušanja zapostavljale“,  poručuju organizatori.

Organizator tečaja je JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, koji ovom prigodom nagovještava i četvrti ciklus besplatnog tečaja crtanja i slikanja  za djecu i odrasle u Knjižnici Ljubuški početkom studenoga, prenosi iks-portal.info.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 19 Listopad 2020 14:05
 
index Instagram400x230 youtube