Popularni pjevač iz Širokog Brijega poručio: “Tko radi ne boji se gladi”

Poznati pjevač Ivan Ćuže iz etno grupe Sinovi Hercegovine slobodno vrijeme provodi radno.

Ivan Ćuže potiče iz vrijedna seoska obitelji, roditelji Dragan i Dragica su poznati zemljoradnici. Cijeli život se bave poljoprivredom i stočarstvom u rodnom Gornjem Gradcu. Mučeći se i radeći da svojoj djeci osiguraju normalan život te da u njih usade vjeru i tradiciju.

Dragan i Dragica bave se stočarstvom, uz 4 krave i preko 200 domaćih koka, proizvode i prodaju najpoznatiji domaći sir te ostale proizvode od mlijeka. Svi su na okupu, nitko nije napustio rodnu grudu i na tome su ponosni. Lijepe fotografije iz Gornjeg Gradca su putokaz, da je Hercegovina idealno mjesto za život, za sve koji želi živjeti od svoga rada.

Novinar portala Borak.tv zatekao je Ivana Ćužu u radnom raspoloženju. “Tko radi ne boji se gladi”, poručio je te dodao: “Da bi živili zdravo i imali čisto grlo treba jesti domaće proizvede”, istaknuo je Ivan Ćuže.

Ivan Ćuže i njegovi Sinovi Hercegovine su popularni zbog glazbe koja gaji tradiciju i izvornost Hercegovine.

Poznati pjevač i Sinovi Hercegovine prije Božića izdali su novu pjesmu ,,Neću više” koja je posvećena posebno ljudima u dijaspori koji Božić slave daleko od svoji rodnih domova.

I tekst i glazbu za novu pjesmu je napisao Ivan Ćuže, a aranžman je radio Damir Parać iz Mostara.

Spot je sniman na više lokacija, od Tomislavgrada, Kravica, Ljubuškog, dok su najbolji kadrovi snimani u konobi Mostarsko Blato. koja se nalazi na Ranču pokojnog Generala Miće Lasića.

Pjesma je jako dirljiva i već nakon prvog slušanje budi emocije kod mnogih, a posebno će dotaknuti sve naše ljude koji svoj kruh teško zarađuju daleko u tuđem svijetu.

 
index Instagram400x230 youtube