Pogledajte divljanje Iraca kod slapova Kravice

Portal Hercegovina.info objavio je, kako su naveli, urnebesnu fotografija čitatelja iz Ljubuškog, točnije sa slapa Kravice.

Tamo su naime, lokalci zabilježili neobičan prizor automobila koji se stazom spušta ka slapovima, a isti je prenatrpan, s čak 17 osoba (kako u porukama svjedoče oni koji su zabilježili ovu fotografiju).

Oni ističu kako se radi o državljanima Irske koji su u Hercegovini iznajmili automobil Škoda, a prema viđenom koriste ga kao manji autobus.

Svaka riječ je suvišna. Fotografija je sigurno najgore “sjela” vlasniku automobila koji ga je iznajmio, piše Hercegovina.info.

Na društvenim mrežama se otvorila i rasprava oko “zanimljivih” gostiju. Neki od komentatora su napisali kako su se ovi gosti vozili u autu otvorenih vrata te da su se jedva mimoišli na uskom putu.

“Nismo mogli vjerovati što vidimo, a uzgred budi rečeno, za sobom su bacali odjeću i obuću. Ne znam kako su se drugi gosti osjećali, ali sigurno nisu ugodno. Iako je turizam, nije vašar”, jedan je od komentara.

“Kao prvo, zanima me koja budala ih je pustila preko rampe, a drugo, kad ih je već pustio trebao ih je oderati 1.000 eura”, navodi neki od komentatora kojima ovakvo “turističko opuštanje” također nije bilo previše simpatično.

 
index Instagram400x230 youtube